Offertförfrågan

Vi ser till att du får det bästa priset!

Letar du efter något särskilt? Använd vår tjänst offertförfrågan.


Du vet väl om att vi erbjuder flera tusentals varor till? Vi har flera samarbeten med några av Europas största fabriker som Colorker, Keratile och Vives. Hos oss finner du dessutom svenska leverantörer som Dekora och #tidlöst. Med vår tjänst offertförfrågan kan du enkelt uppge vilken vara som du söker och antal önskad mängd (OBS. uppge alltid artikel nr. och varumärke), så återkommer vi med ett prisförslag inom 24h.

Vi på KakelExpress tycker att alla ska ha möjlighet att köpa kakel, klinker och badrumsinredningar till marknadens lägsta priser. Vid en offertförfrågan vågar vi utlova att vi alltid erbjuder marknadens lägsta priser, detta betyder att du inte kommer kunna hitta samma vara/varor lika billigt hos någon annan aktör.


Vi erbjuder även offertförfrågan för badrumsinredning från flera kända leverantörer som Björbo badrum, Damixa, Hafa, INR, Macro Design, Miller, Nordhem, Noro, Pax, Sanova, Smedbo, Svenska Badrumsinredningar, Temal och Vedum.

Kontakta oss

Skicka in en offertförfrågan redan idag för svar inom 24h. Glöm inte att uppge varan/varornas artikel nr., varumärke och namn. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.