"Vi har mer än 25 års erfarenhet"

Om oss


KakelExpress är en e-handel som ägs av familjeföretaget Kakelhandel Sverige AB. Vi har mer än 25 års erfarenhet/kunskap inom branschen och på Järavägen 8 i Karlskrona finner ni vår fysiska butik där vi alltid lagerför minst 25 000 kvadratmeter kakel och klinkers. Vår grundidé har alltid varit att kunna erbjuda bra varor med hög kvalité till rimliga priser.

Hos oss hittar ni kakel och klinker från några av Europas största och mest väletablerade fabriker som Dekora, Keratilé och Vives. Tack vare att vi köper in mycket material direkt från fabrikerna runtom i Europa kan vi också erbjuda schyssta priser.

Vi hoppas att ni väljer att köpa ert kakel och klinkers hos oss!

Leverantörer med hög klass!

Genom åren har vi lyckats knyta kontakter med de bästa leverantörerna runt om Europa, framförallt Spanien. Detta för att kunna erbjuda våra kunder de bästa produkterna på marknaden med bra priser.

"Vi lagerför minst 25 000 kvadratmeter kakel och klinkers"

Efter feedback från kunder och en ökad förfrågan att handla på nätet har vi nu bestämt oss för att möjliggöra detta. Genom KakelExpress kan ni nu få materialet till erat nästa renoveringsprojekt levererat till dörren snabbt och smidigt!

Kontakta oss

Hej bästa kund, går du också i renoveringstankar?

När det är dags för en badrumsrenovering kan flera kluriga frågor uppstå. Vi erbjuder kostnadsfri personlig rådgiving med våra experter som är sakkunniga inom bygg och renovering. Våra experter finns här för att hjälpa dig genom hela
renoveringsprocessen.

Vi tycker att det ska vara enkelt och kul att renovera! 🤩
Skicka in din fråga i formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt.
Du kan även mejla oss direkt på kundservice@kakelexpress.se eller ringa oss på 0455-68 90 54 (Telefontid: Måndag-torsdag 09:30-19:00, fredag 09:30-14:00).Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Vår butik

Järavägen 8
371 50, Karlskrona

Mån - Fre, 12:00 - 18:00
Lördag, 11:00 - 14:00
Söndag, Stängt