Kakelexpress kunder
KakelExpress

Vi kan kakel & klinker

Familjeföretaget med lång branscherfarenhet

Vår historia

KakelExpress.se ägs av familjeföretaget Kakelhandel Sverige AB. Vi grundades 2022 med ambitionen att erbjuda kakel online till rimliga priser och samtidigt erbjuda varje kund en unik upplevelse. Vi är stolta över att vår personal har lång erfarenhet inom byggbranschen, ända från 1994 fram till idag.

Vi lever i en alltmer hektisk vardag där vi värderar vår tid något oerhört, därför tycker vi också att det är en självklarhet att det ska vara enkelt att beställa kakel och få det hemlevererat. Vi finns här för att hjälpa dig med ditt projekt från start till slut.

Klimatet är för oss en hjärtefråga och alla våra leverantörer arbetar aktivt för att värna om klimatet och ta fram hållbara alternativ som gynnar samhället och miljön. Vi strävar efter att bli det ledande e-handelsföretaget inom kakel i Sverige som värnar om klimatet. Vi tycker det är otroligt viktigt att vi aktivt arbetar med att ta fram nya lösningar för en hållbar kakelbransch. Bland annat genom att erbjuda kakel som till stora delar är tillverkat av återvunnet material.

Vi är även stolta över att presentera att vi kommer att öppna vår första butik i början av 2023 i Karlskrona. Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna och hoppas att vi ses. 🔜 Adress Blyvägen 2.

Leverantörer med hög klass!

Vision och affärsidé

Externt lager

Stort utbud av kakel & klinker

Vi lagerför minst 25 000 kvadratmeter kakel och klinkers